Afslanken in een week

afslanken in een week zonder snacksEr zijn verschillende manieren te bedenken hoe je kunt afslanken in een week. Je kunt meer bewegen, een dieet volgen, shakes nemen of pillen slikken. Manieren genoeg maar hoe wil jij afslanken in een week? Het gaat er om dat je jezelf een paar doelen stelt, wanneer ga je afvallen? Hoe ga je afvallen en hoeveel kilo wil je kwijtraken? Als je deze doelen voor jezelf op hebt gesteld dan zorg je er voor dat je iets hebt waar je naar toe kunt werken.

Afslanken in een week doe je zo

Als je af wilt slanken in een week tijd dan dien je in ieder geval de snacks te laten liggen, veel groenten en fruit te eten en verder alleen maar gezonde drankjes. Je zou kunnen denken aan sapjes en shakes. Natuurlijk is veel bewegen ook van belang. Je kunt denken aan sporten, bijv. iedere dag een stukje hardlopen, maar ook wandelen en fietsen zijn goed voor je waardoor je af gaat vallen. Zorg er in ieder geval voor dat je alleen maar de juiste dingen doet waardoor je af kunt vallen, eet niet teveel, maar eet gezond. Honger jezelf niet uit, je hoeft geen honger te lijden als je af wilt slanken.

Wil je afslanken in een week?

Kies jij voor afslanken in een week? Dan wordt het nu tijd om een planning op te stellen. Maak een plan wat je iedere dag gaat eten, kijk hoeveel calorieën alles bevat en kijk eens hoeveel beweging je die dag kunt krijgen. Kun je met de fiets naar het werk? Tussen de middag een eind wandelen op het werk en als je thuis komt even een half uur rustig wandelen bijvoorbeeld met de hond? Maak daar dan gebruik van, alle vormen van beweging zijn goed voor je, maar rustig opbouwen! Als je eenmaal bezig bent is het de bedoeling dat je het leuk gaat vinden, dan kun je het ook langer volhouden en hoort het binnenkort bij het ritme van de dag.