Gezond afvallen met Groene Smoothies

admin 4 juli 2014 Reageren uitgeschakeld

Gezond afvallen met Groene Smoothies

Afvallen valt vaak niet mee. Veel mensen proberen daarom ook vaak meerdere diëten om van die overtollige kilo’s af te komen. Hoewel het geen slecht idee is om je eetpatroon te veranderen wanneer je wilt afvallen, blijft het belangrijk om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen.

In het kader van een gezondere levensstijl en een steun in de rug bij ieder dieet, is het drinken van groene smoothies een absolute aanrader. Zelfs naast de meest strikte diëten kun je gewoon deze gezonde drankjes blijven drinken. Zo zorg je er ten alle tijden voor dat je gezonde groenten binnenkrijgt. Op deze manier vergroot je zelfs de kans op succes bij het uitproberen van een dieet.

Groene smoothies zijn gemakkelijk

Een dieet gaat vaak gepaard met veel extra werk en extra kosten in de vorm van voedingssupplementen. Groene smoothies bieden op zichzelf al de mogelijkheid om af te vallen, ondanks dat je wellicht af en toe een zakje chips of wat chocola eet. Groene smoothies sluiten daarom meer aan op de denkwijze dat je simpelweg gezonde voedingsstoffen moet eten in plaats van ongezonde dingen.

Het leuke aan groene smoothies is dat je iedere dag in korte tijd een smoothie kunt maken en hiermee je dag een vliegende start kunt geven. Vooral de groenten spinazie en boerenkool zijn een zeer belangrijke bron van vitaminen en mineralen. Door deze in je dieet te verwerken zorg je voor een extra gezonde boost binnen elk dieet.

Op zoek naar lekkere recepten?

Eén van de redenen waarom veel mensen twijfelen aan groene smoothies is omdat ze denken dat deze niet lekker smaken. Het is echter het tegenovergestelde. Door de juiste verhouding tussen groenten en fruit kun je met de juiste recepten de lekkerste smoothies maken.

Op groenesmoothieclub.nl kun je terecht voor een groot aantal groene smoothie recepten. Daarnaast kun je je inschrijven voor de challenge waarin je twee weken lang wordt voorzien van recepten en een boodschappenlijst. Zo heb je niet langer een excuus om het niet te proberen!

U kunt geen reactie plaatsen.