Hardlopen en afvallen

afvallen door te hardlopen. Goede vetverbrandingWerk je graag aan je conditie en ben je graag buiten? Ga dan hardlopen! Doe dit dagelijks, maar bouw de tijd, de afstand en het tempo rustig op. Het is heerlijk om buiten te sporten, maar hoe houd je het vol als je alleen gaat sporten? Het is voor de meeste mensen beter als zij hardlopen met een groepje, je stimuleert elkaar om door te gaan en je kunt elkaar motiveren. Als dit bij jou ook van toepassing is dan zou je eens kunnen kijken of dat hardlopen en afvallen wellicht samen kunnen gaan. Als je af wilt vallen en je wilt ook meer bewegen, én je hebt vrienden die graag hardlopen, dan kun je dat eens met elkaar combineren en dan zie je meteen hoeveel je met elkaar gemeen hebt. De ander kan ook het doel hebben om af te vallen en dan stel je samen een doel op waar je samen naar toe gaat werken.

Samen hardlopen en afvallen
Als je samen gaat hardlopen en afvallen dan stimuleer je elkaar en dan is het eenvoudiger om het vol te houden. Zorg er daarom voor dat je ontdekt hoe jouw ritme is qua sporten. Sommige mensen sporten het liefst in de avonduren, maar anderen liever meteen na het werk zodat ze daarna rustig kunnen douchen en eten. Het ligt ook een beetje aan je dagelijkse ritme, maar als je de hele dag hebt om vrij in te plannen dan is het misschien ook prettig om de dag te beginnen met hardlopen. Eén voordeel heb je dan zeker, je begint de dag lekker fit dus dat is wel een hele goede reden om dit te gaan proberen.

Met een doel hardlopen en afvallen
Het doel van hardlopen is afvallen en het doel van afvallen is een betere conditie krijgen door hard te lopen. Dit is een goede combinatie. Als je kiest voor afvallen door hardlopen dan kun je de pillen en diëten laten staan. Je kunt je dan echt richten op het hardlopen en eventueel ook een hardloopschema maken waar jij je aan gaat houden zodat het eenvoudiger vol te houden is. Geniet in ieder geval van de buitenlucht. Je zult moe worden, maar wel in de betekenis van moe maar voldaan. Door het bewegen voel jij je veel energieker en daar pluk je de hele week de vruchten van. Volhouden dus!