Koolhydraatarm dieet

admin 16 september 2014 Reageren uitgeschakeld

Koolhydraatarm dieet

Afvallen is niet moeilijk, als je maar weet hoe je het aan moet pakken. Ons moderne eetpatroon zit vol met ongezonde toevoegingen zoals: suikers(koolhydraten), kleur/smaakstoffen, door je eetgewoontes op de juiste manier aan te veranderen, zul je gegarandeerd gaan afvallen en een gezonder lichaam krijgen. Met dit koolhydraatarm dieet, het Back to Basic Afslankplan, zul je precies leren hoe je je huidige eetpatroon omzet naar een gezond eetpatroon waarmee je zult afvallen. Met dit afslankplan kun je snel en op een prettige manier tot wel 2 kilo per week afvallen, met blijvend resultaat.

Goede en slechte koolhydraten.

Er zijn twee soorten koolhydraten, langzame(goede) koolhydraten en snelle(slechte) koolhydraten. De snelle koolhydraten zijn in de meeste gevallen de reden van overgewicht. Ik zal je uitleggen waarom.

Koolhydraten worden gebruikt om energie te krijgen, ze worden in je lichaam omgezet in glucose, het lichaam maakt insuline aan om de glucose naar je cellen te transporteren waar het energie levert zodat je cellen kunnen functioneren. Snelle koolhydraten worden snel omgezet in suiker(glucose). Als je teveel snelle koolhydraten binnenkrijgt, moet het lichaam erg veel insuline aanmaken om dit allemaal te transporteren, teveel glucose in je bloed is namelijk schadelijk, je krijgt dan dus een insulinepiek. In een korte tijd komt er een overvloed aan suiker in je lichaam, je cellen kunnen maar een bepaalde hoeveelheid glucose opslaan en raken dus vol. De suikers die niet naar de cellen kunnen, worden opgeslagen in de vetcellen als vet, die vetcellen kunnen onbeperkt suikers opslaan en zullen dus groeien. Hierdoor zul je dus steeds meer overtollig lichaamsvet krijgen, wat weer resulteert in overgewicht.

De insulinepiek waar ik het over had, zorgt ervoor dat de overtollige glucose snel uit je bloed gehaald word, zodra alle glucose getransporteerd zal je insulinegehalte sterk dalen. Doordat je nu een te laag insulinegehalte hebt krijg je een vervelend hongergevoel . Je gaat dan weer eten/snacken om dit gevoel tegen te gaan, waardoor dit proces weer opnieuw begint. Deze schommeling van insuline is niet gezond , dit kan nare ziektes veroorzaken zoals obesitas, diabetes en zelfs hart en vaatziekten, en hierdoor zul je dus alleen de snelle koolhydraten omzet in energie en ook opslaan als vet. Dat is niet wat je wil, je wil juist dat je lichaam vet gaat verbranden voor energie, niet de koolhydraten. Deze snelle koolhydraten zorgen er dus voor dat de vetverbranding word geblokkeerd. Gaat je lichaam lichaamsvet verbranden, dan zul je afvallen.

Vetverbranding

Wat je wil is afvallen, je wil lichaamsver verbranden. Je hebt kunnen lezen dat koolhydraten ervoor zorgen dat je vet gaat opslaan, in plaats van verbranden.

Om te zorgen dat je vanzelf (buik)vet gaat verbranden i.p.v. koolhydraten, moet je het juiste voedingspatroon aanleren. Door te zorgen dat je koolhydraten inname beperkt zullen je cellen langzamer en constanter energie geleverd krijgen dat geleverd word door je (lichaams)vet, je

insulinegehalte blijft stabiel en je lichaam zal lichaamsvet gaan verbranden om energie te kunnen leveren aan de lichaamscellen. En dat is wat je wil.

Door een stabiel insulinegehalte raakt je lichaam in balans, je krijgt een slank en gezond lichaam en je zal je fitter en energieker gaan voelen dan ooit tevoren.. Dit koolhydraatarm dieet zal gegarandeerd hiervoor zorgen.

Het back to basic afslankplan is een koolhydraatarm dieet dat jou precies vertelt wat je moet doen om een slank en gezond lichaam te krijgen. In het afslankplan staat veel waardevolle informatie, adviezen en tips. Ook staan er makkelijke en lekkere koolhydraatarme recepten in. Als je die recepten eet en doet wat het afslankplan jou leert zul je vanzelf afvallen. Intensief sporten is niet nodig, omdat je lichaam door deze manier van eten vanzelf (buik)vet gaat verbranden.

Dit is eigenlijk geen dieet te noemen, maar een levenswijze. Doe precies wat het afslankplan jou leert en eet de makkelijke en lekkere recepten. Je zult dan wel 2kilo per week verliezen, je zal blijvend afvallen.

Succes

 

U kunt geen reactie plaatsen.